UiTM- Puncak Alam/////UTP..^.^

SURAT
TAWARAN

Bahagian Pengambilan Pelajar
Universiti Teknologi MARA

40450, Shah Alam Selangor
Tel: (603)5544 3164 Faks: (603) 5544 3170
Mengubah Destini Anak Bangsa

NURULL KHEILDA BINTI SURAINI
NO 16, JALAN MERANTI 3/7 SEKSYEN 3
40000 SHAH ALAM SELANGOR
40000, SHAH ALAM
Selangor
No Pelajar: ------------
No Kad Pengenalan: ------------
Sukacita dimaklumkan bahawa anda ditawarkan tempat untuk mengikuti program di UiTM:

Program: (PI009) Sepenuh Masa
ASASI KEJURUTERAAN
PUSAT ASASI UiTM
Kampus: B8 - UiTM Kampus Puncak Alam Semester: Semester 1 2011/2012

Sila datang mendaftar di tempat yang ditetapkan.


Tempat: KOLEJ RAFLESIA
42300 BANDAR PUNCAK ALAM, SELANGOR DARUL EHSAN
Tarikh: 23/05/2011 Masa: 2:00PM - 4:30PM

Kemudahan dan Bayaran

Yuran pengajian satu semester: SILA RUJUK BIL BAYARAN


Kemudahan kolej kediaman : DISEDIAKAN

PENTING

1. Program dan kampus yang ditawarkan adalah MUKTAMAD. Sebarang permohonan pertukaran tidak dibenarkan.
2. Sila bawa sijil-sijil asal dan salinan SEMASA MENDAFTAR.
3. Anda dikehendaki membuat pengesahan penerimaan / penolakan tawaran dengan segera dalam tempoh yang ditetapkan melalui laman web di http://istudent.uitm.edu.my/intake .
4. Calon hanya diterima sebagai pelajar UiTM setelah datang mendaftar, membayar yuran pengajian serta memenuhi syarat kemasukan yang ditetapkan oleh UiTM.


KETUA
BAHAGIAN PENGAMBILAN PELAJAR


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

aku memang rasa happy la dapat 1st choice dlm UPU ni...x sangka dpt.igt kan dpt kat UIA ke,UM ke...alhamdulillah,syukur sgt!!.
ada yg kata best tempat ni...sbb dia tempat baru...so,kalau tempat baru mesti ada kekurangan nya sket..
syazana kata x de shopping complex.xde McDonald.x de KFC..hah.sume x de ni npe...laaa~~~

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

SEMAKAN KEPUTUSAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE UTP BAGI SESI MEI 2011 Ref no:348 Tarikh: 08/05/2011
Nama: : NURULL KHEILDA BINTI SURAINI
IC / Passport No: : ------------
Program: : Program Asas Kejuruteraan / Program Ijazah Sarjana Muda kejuruteraan (Kepujian) Kejuruteraan Mekanikal
Status: : TAHNIAH! Anda telah BERJAYA ditawarkan kemasukan ke UTP Sesi Mei 2011.
PENGESAHAN PENERIMAAN
  1. Pengesahan penerimaan tawaran kemasukan ke UTP hendaklah dibuat menerusi "on-line" melalui sistem ini pada atau sebelum 10 Mei 2011. Pihak UTP berhak untuk menolak pendaftaran pelajar yang tidak mengesahkan penerimaan tawaran selepas Tamat Tarikh Tutup Penerimaan.
  2. Calon boleh mencapai SURAT TAWARAN melalui sistem atas talian ini dan calon WAJIB mengesahkan SETUJU TERIMA TAWARAN . Sila pastikan anda MENCETAK SURAT TAWARAN anda untuk tujuan pendaftaran.
  3. Sila muat turun pakej tawaran bagi kemasukan ke UTP sesi Mei 2011 untuk panduan kemasukan dan pendaftaran pelajar.
PENAFIAN
  1. Universiti Teknologi PETRONAS tidak akan bertanggungjawab terhadap sebarang kerosakkan atau kehilangan yang dialami disebabkan oleh penggunaan maklumat dalam laman web ini.
  2. Semua maklumat yang dipaparkan adalah benar dan betul pada masa tarikh dan masa diterbitkan dan tertakluk kepada pindaan dari masa ke semasa.



--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

hah.ni lagi satu...mmg x sgka dpt....tp mama ngn baba kata ''awk boleh dapat la ni''.
hak.tgok..mmg masin mulut org tua ni.haih.x cye2 pun..dpt juga..
mmg rezeki ye Tuhan bg kat spe2 je..cuma kita je yg kena pandai memilih utk kebaikan diri & agama..^.^

so.kheilda..mcm mana nak decide ni???ce pk.ce pk....

http://matcuoi.com

Comments

wah dapat utp!
best nye.
choose the best k?
:)
ahaha..same cm kwn laki ak..
cme las2 dy pun plih uitm pncak alm..amik sains..hee..
ko pon de jd pning nk plih mne..hahaha

Popular posts from this blog

Gaduh - gaduh Sayang by Immaz Huda

Awesome Clan - 1/2/2013

Mr Bie