Posts

Showing posts from June, 2014

makan-makan sama kawan

Image
Assalamualaikum w.b.t.

di akhir-akhir minggu ni kami sebulat suara setuju utk mgadakan
sesi makan-makan.
dah akhir minggu semester 4 dah rupanya.
tujuan utama : utk mengeratkan ukhuwah kami sekelas. wah!!

heeee.
jadi semalam.
cadangnya nk start makan jam 10.00 pagi.
tapi
krik.krik.krik.krik
indahnya bunyi nyanyian cengkerik tu kan

jam tepat kul 11 pun tak mula-mula lagi.
tggu kawan-kawan lain.
biasalah. memang biasa dah pun.

alhamdulillah.
11.30 pagi. doa selamat dan makan di aminkan kami semua.
alangkah bahagianya perut ini bila datang menghampiri makanan
yang sedia terhidang. weeeee.

ada bihun goreng. nasi goreng. donut big apple. fries. cocktail. keropok !
air pun ada juga.
nyum.nyum.nyummm.
semua makan dgn hati yg gembira.
harapnya la. in sya Allah.

diselitkan dengan background song.
kreatif juga idea mereka utk membawa speaker dan dicantumkan dgn sebuah telefon bimbit
yg didalam nya terdapat 1001 macam jenis lagu.
dibiarkan ia 'shuffle' sendiri.



fuhh kenyang mmg tak terka…

moody

Image
Assalamualaikum w.b.t.

nak curi masa sekejap je.

tiba-tiba rasa nak marah. pernah tak?

aku ada. baru je tadi.

tapi takde la marah tanpa sebab. ada sebabnya.

but aku tak boleh nak show-show sgt.

sebab aku bukan jenis yang suka marah-marah ni.

*bajet sweet la tu~

eh tak la. memang dah gitu.
aku tak diajar utk marah orang yang buat aku marah.

mula-mula rasa biasa je. aku boleh control lagi

tapi bila ada orang lain nampak. and siap tanya aku lagi kenapa~

-________________________-

dah la.

nak habis semester dah ni.

tinggal seminggu lagi nak peperiksaan akhir.

buang perasaan buruk-buruk tu jauh-jauh.

bukannya elok pun.

Terima kasih semua !!



hehehe.
waalaikumsalam.