Posts

Showing posts from November, 2014

BBQ for GIRLS

Image
Assalamualaikum w.b.t.

sihat?
nak story sikit ni.
best semalam!!
 kami yg gegurls plan buat BBQ.
alhamdulillah.
semua berjalan dgn lancar.

walaupun kadang tu risau juga
sbb mendung je kan, takut hujan nanti tak boleh masak ayam.

tarikh : 14.11.2014
tempat : tasik sek 7
tema : color blocking (acah-acah je)

ok.tepat jam 3.00 aku pun drive keluar rumah.
lepas dah waze kat mana tempat.
almaklumla..
aku mana penah jejak kaki kat tasik sek 7 tu.
selalu jog kat tasik sek 2 je.


sampai-sampai je kat tempat parking dia tu kan
tiba-tiba henset berbunyi minta dijawab
ehhh. ni budak kolej ni. kenapa?  (dalam hati)

(lebih kurang macam ni la dialog nya)
aku : Assalamualaikum. eh kenapa ni?
dia : Da, amk kitorg da. kat bustop anggerik.
aku : heh. bukan korg naik bas ke dtg sini?
dia : hehe, ala amk la ktorg dulu, nanti aku cerita kat kau apa jadi.
aku : (pasrah je la) eeee.korg ni. Ok la.jap.

aku pun kena la pusing masuk UiTM balik utk amk diorg.
haaaa. nampak tak betapa baik nya aku kat sini.
haha. …