Posts

Showing posts from March, 2014

Pengalaman jd AJK

Image
Assalamualaikum w.b.t.

bajet kan.setakat AJK je pun nak story dalam blog.
heeee.
well. this is my first time actually.
tu yg tgh excited ni.
tapi kalau x nak baca pun x pe.
x paksa pun.
ini sekadar kenangan utk aku pd masa hadapan nti.
kot-kot terlupa, leh baca blog sndiri, kan?

ok.
program nya diberi nama "Video Editing Workshop 2" aka ViEW2
last sem ada ViEW1, tp x penah sedar pun.
x pe la. join je la.
nak tau cm mana aku leh jd AJK??
haaaa..crita dia through wassap je~
special x?? heee.
x de la. mmg dgn wassap je pun.
pengarah program diberi beberapa no student yg baru dftar.
so main pick random sesape je kot.
dpt wassap akhir2 sem lepas. mention kat situ detail program n bla.bla.bla sume.



so semester baru pun start.
first week tu ada meeting. First meeting.
sesi perkenalan sikit2.
sbb program ni satu hari je, so AJK nya pun sikit je.
lucky me sbb ada kawan sekali jd AJK. apa-apa hal ada geng.

dpt tugas jd biro pendaftaran. partner dgn akak Dini (sem 6)
keje sume ok. x d…