Posts

Showing posts from June, 2013

careless.kesilapan.lupa

Image
Assalamualaikum w.b.t.


-_-
aku dah buat dah soalan tu...
dah bincang ngn cikgu dah pun...
belajar ngn kawan..
siap set in mind lagi pasangan dia.
masa exam pun dah semak kot.

TAPI

masih lagi buat kesilapan yg sama.
tak perasan yang apa kita buat tu salah.

apsal lah aku tak baca soalan btol2.

biasalah..soalan no 1 biasa nya senang je la kot.

dah pelik dah sebenarnya knp markah dia plg banyak antara soalan yg lain.
tak terlintas plak yg ada "something" kat soalan tu.

AISH..../floor

moral of the day : 'ULANGKAJI BETUL-BETUL. PASTIKAN FAHAM BETUL-BETUL!!'



Driving 3

Image
Assalamualaikum w.b.t.


Hai ~
want to know how my driving skills so far??
heeeee...

just for the week.
I've been top-up my car twice.  *my RM40~  /no
BECAUSE.
I've drove to Subang Parade and Space U8 and Tasik Shah Alam.

ok..Tasik is just around the corner.
I know that.
but it was weekend.
so I just wasted my oil and energy wondering around to find a spot.  /sweat


and last Friday,
my car crash down as the battery went off suddenly.
lucky me, my father went through hard to buy the battery and replace them.

while me .......  constantly watching~  /please

yup. till next time.

* last KOKO Silat...spot me if you can.  ^-^  

Silat OH Silat

Image
Assalamualaikum w.b.t.


sakit.sakit.sakit.....adeh~
bagi myempurnakan pengajian utk sesi 2 ni
silat olahraga menjadi pilihan
utk subjek KOKO~

igtkan hanya memerlukan teknik tumbuk dan tendang je.
rupanya byk lagi..
sgt-sgt banyak plak tu.
dan semuanya merupakan yang 'terbaru' bagi aku 

dan bukan setakat belajar je tau..
kitorg siap ada 3 test lagi.
1. Ujian Bertulis
2. Kicking Test
3. Sparing Test  (x tau btol ke x nama test ni)

alhamdulillah ujian satu ngn dua dah pun selamat dilaksanakan..
tapi markah ujian tetap menjadi rahsia di tangan cikgu~

habis je kicking test kan..
esoknya Ya Allah~ sakit semua sendi.
mana tak nya..
kitorg kena lakukan seberapa byk tendangan dalam masa seminit.
bukan satu tendangan je. semua jenis tendangan kitorg kena buat.
tanpa berhenti pula tu.
sebelum buat tendangan ni kena buat stretching dulu.
part ni kena ada partner utk tolong me'renggang'kan sendi-sendi tu.
huhuhuhu.....

Selasa depan last kelas silat utk semester ni...
dan pada hari …

Ishk.ishk.ishk.

Image
Assalamualaikum w.b.t.

Haih. bila semangat study muncul..

Candy Crush jadi laju tiba2..
apa lagi..
mix the candy~ S.W.E.E.T.....T.A.S.T.Y
mula kedengaran di hujung earphone.
yang kemas dipasang di atas kepala.



Habis life baru reti nak stop.
nasib baik ada 5 peluang je. kalau x~  (H.A.R.U)

tak jugak study lepas tu..
menghabiskan masa di Facebook.
sambil menghirup oksigen di udara ~ (Alhamdulillah)
limit nak setengah jam je...
tengok-tengok dah berjam-jam lamanya.

lagu-lagu pelbagai genre mula bermaharajalela di kepala.
ada pulak tu lirik dekat skrin laptop.
hasil download Minilyrics punya pasal.

saat mata mula berkelip-kelip..
kepala pun dah asyik tersengguk-sengguk.
baru sedar yang keje-keje sekolah satu pun tak usik lagi.
ishk.ishk.ishk..

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
ok.sambung esok. heee   /nobigdeal