Posts

Showing posts from May, 2013

Hai ~

Image
Assalamualaikum w.b.t.


Hari ni merupakan hari terakhir kelas sebelum cuti gawai dan wesak
selama seminggu.. yeahhh~

petang nanti ada kelas CTU (TITAS).
ada presentation lagi. group aku la yg last ni.. /sweat
yang best nya kan..
dengar mcm ramai yg nak skip kelas ni..

yelah.
akhir-akhir ni memang semua org mood nak balik je kan.




hbs je cuti gawai ni
tinggal lebih kurang dua minggu la nak final. fuuuuuh.
memang x dinafikan.
masa berlalu dengan cepat.
rasa mcm x belajar apa pun sem ni.heee.. (ok ni tipu je~)

but seriously..
I'm not very proud about all of my test results.
sangat tidak membanggakan. haih   /no

lebih kepada mengecewakan and I feel some kind of deserve it.

and that brings me to another fact that I'm not qualified for the scholarship that I had.
parah kan ???huhuhu.

so semangat belajar.
cepat-cepat datang dalam diri ni.
aku x nak mcm ni utk final nanti.
TOLONG LAH.
/floor




The stupid ME!!!

Image
Assalamualaikum w.b.t.


yeah.I'm become so so so stupid today.
WHY?
because I just lost my RM20 to a chinese~

aaaaaarghhhhh!
why did on earth I gave my precious above all things 'I had that time' (RM20) to that random unknown people of chinese!!!!???

seriously. I just thought of that.
after being babbled from my brother.

bukanlah nak ckp aku ni kedekut ke apa.
tapi ni dah jadi kes lain tau.
kes bantu non-muslim..walhal org islam kita tak bantu (lebih kurang mcm tu la)
well that is what I thougt.


lesson of the day : Don't ever lay your eyes on chinese. EVER!!! They're just give you lie that makes them good~
well, that is what I think. yeah!!!


-Astagfirullah al-azim-
I'll remember this forever!!




MARI.

Assalamualaikum w.b.t.

Sama-samalah kita amalkan.  :)

✔ Innalillahiwainnailairojiu'n 
••► Aku di uji lagi YA ALLAH.. 

✔ Subhanallah 
••► UJIAN apa yang KAU berikan ini.. 

✔ MasyaALLAH
••► mengapa aku mempersoalkan TAKDIRMU lagi..

✔ Astaghfirullahaa'zim
••► Maafkan aku Ya Allah aku pertikaikan KEKUASAANMU..

✔ Allahhuakhbar
••► kuatkan HATI nuraniku hadapi semua ini dalam menggapai REDHAMU..

✔ Alhamdulillah
••► ku tahu selepas ini ada HIKMAH kebahagiaan PEMBERIANMU