Posts

Showing posts from April, 2013

MID-SEM BREAK FOR A WEEK!!!

Image
Assalamualaikum w.b.t

yippp.yippp.yippipipiiiie~  :)
akhirnya. bertemu jugak jodoh dgn cuti mid-sem. hehehe
dah lama tau aku tggu kau ni .

tapi.tapi..
cuti-cuti pun tetap kena buat keje2 tutorial/assignment ni
biasalah. budak masih belajar..
hmmmm
tapi kalau tengok org yg dah kerja pun sama je kan.
hari tak keje pun dia buat keje lain jugak.
macam mak ayah kita la
hari-hari buat keje.

aaaaaaaaaaaaaaa.takde.takde.
nak tau tak.cuti kali ni...
heeee..kita nak tgok satu cerita korea ni. ^_^
tajuk dia : Gentlemen's Dignity



hikhik. tbe2 rasa Jang Dong Gun sgt kacak.~ /blush



dah fall in love ngn OST dia dah.hikhikhik.
lee jong hyun dalam CN Blue tu yg nyanyi. :D




harap2 sempat la habis dalam seminggu ni..
oppsss.tak lupa jugak dengan assignment2 ni semua.

wish me luck.alhamdulillah. :P

Respect each other.

Image
Assalamualaikum w.b.t

haiyaaakk.!!!  (dgn gaya tumbukan padu yg baru je belajar  /hmm )

Minggu ni dibanjiri kuiz-kuiz serta beberapa test..
tau-tau jela nak dekat cuti mid-sem ni kan.
memang biasa buat test2 ni before cuti..
nak biar cuti tu kita enjoy se enjoy2 nye la katakan..

bermula la test fundamental ku..
dah siap perah otak..
segala bagai formula datang entah dari mana...
nasib baik sir kasi last minute punya set of formula..
"Apala sir ni, kasi formula last2 moment camni. asal x kasi awal2 sir??"
dapat la kita check sikit2 jalan kira...
and the rest TAWAKKAL kepada ALLAH . /blur

nak dijadikan cerita pasal RESPECT ni kan..
lepas semua org dah submit test..
adala lagi 20 minit cam gitu sebelum habis kelas..
sir x bagi keluar lagi ni..
kenala dengar dia bercerita plak..(sir kita mmg suka bercerita, dan juga terselit satu ribu satu makna.haaaa)

tengah syok-syok dengar..
tiba2 sir pergi dekat sorg member kelas ni...laki la.
"Hye. I'm talking to you. Do you listen…