Posts

Showing posts from March, 2013

minggu kedua dan ketiga budak degree part 2.

Image
Assalamualaikum w.b.t


Ok.
sebab tak banyak perkara yang berlaku pun..jadi teruskan jela ke minggu kedua dan tiga.
maknanya nak dekat sebulan dah kan kita ni mula belajar. weeee...

Quiz dan assignment dah ada dah..
kejap lagi test pula.
tak lama nanti FINAL EXAM....hah!!
tau takut..
tapi belajar pun macam masuk telinga kanan keluar telinga kiri tu buat apa..ishk.
teruk.la kau!!  :(

dah dah..apa masuk mood exam ni..
spoil je la kau.eeeeeee.

hah..ni nak bagi tau ni.
Kita dah dapat jaket fakulti dah...


yippie..yippie..
baru ada masuk aura engineer sikit.haaaa...
lama tau tggu jaket ni...
dari semester satu...tertanya-tanya bila la nak dapat jaket macam senior2 tu.
alhamdulillah. dapat jugak!!  /wahaha

lagi satu....kancil ku rosak!! huhuhuhu
aircond dia dah habis gas...bak kata abang kesayangan kita la.
conclusion nya kena bawa pergi bengkel... /omg
tapi tak bawak-bawak juga...sebab tak sempat. huhu.
jadi kelas esok terpaksa la suh abang hantar..
then balik naik bas. heee..

same mistake over and over again

Image
Assalamulalaikum w.b.t.


me is just a normal kid.
doing mistakes are already become immune to me. *dangerous la kau ni~

you are not aware of what you do.
until someone told you something that wakes you up.
makes you wondering how bad things you've did~ /sweat

so please. do give me advice.
so I do not do the same thing again.






Minggu Pertama Semester 2 Budak Degree.

Image
Assalamualaikum w.b.t.


fuh.fuh.fuh.fuh...
dengan keizinan Allah . ada la juga masa nak stori-stori sikit kat blog ni. eheee.
yelah. baru minggu pertama...
setakat ni tak de kelas yang serius-serius pun.
sume briefing kenal-kenal dan cerita sikit pasal subjek semester ini.

actually semua subjek agak berat jugak~
ditambah pulak sekarang ni dah ada pelan baru untuk budak fakulti elektrik...
subjek semester 8 dibawa nya ke semester 3.
tak ke haru jadinya tu..
nasib baik kita ni baru je semester 2.

lecturer nya pun tak kurang HEBAT juga. ada aura tegas je sume. maklumlah semua lecturer lelaki.
first time tau semua subjek lecturer lelaki je~
ada yang tegas. ada yang baik sikit tapi still tegas juga.
semua kena on time!!
haiyooo....perah otak la semester ni. mau tak tidur malam fikir da siap assignment ke belum..
kalau tak free-free je wat show depan kelas kena marah.

heee..ni tak nak buah pisang berbuah dua kali ni tau.
sebabnya...semalam la.
kita ni sakit perut. cirit-birit lagi tu. adeyh.…