Posts

Showing posts from December, 2012

Mini Project ...~

Image
Assalamualaikum w.b.t.

tak sah students tak ada assignment ni kan..
mesti ada je lecturer yg akan mengisi kekosongan tu.hahaha...

so. Mini Project for this semester...


IS SUCCESSFULLY DONE!!!!  >.<

haaaa.ini semua kena beli sendiri tau.
tp kerja2 beli ni mesti la kasi dekat budak laki..
diorg senang sikit nak explore ni.

jadi saya yg budak perempuan ni hanya uruskan report yg formal tu..
kerja taip2 ni la kan...pastu print. :)

just this morning,
we need to present our result using PSpice Software.
yep..it's kind of new to me.
I had no idea how to use this software.. :(
still need a guide from one's whos senior~

thanks to my group...
apip, pdot, kokdiang ngn madi...<3 nbsp="nbsp">



tgok. LED tu menyala kan...haaa...:)
tp actually dia flip flop circuit...
so LED tu akan kelip2 antara dua2 tu sendiri..
sbb amk gambar ni dia stop kat satu LED je....:P
syok x.?? heee...

Malam Citra Kasih 2012

Image
Assalamulaikum w.b.t

Hai.Hai.Hai....
well.it is the end of my Kesatria Koko. :)

no need to attend class on Friday evening.
no need to rush after class to Pdg Kawad anymore
no need to having marching anymore~

yeah.that is for me.
this night is the end of that all!!! :'(



it feels sad when remembered everything that I went through the whole weeks.. entering pertandingan kawad kaki aka PERKAD~ BBQ with komander near the pool .. great~ having a late night practises.. getting scold at -.-''.. running the whole Pdg Kawad 2 times O.o'' class in raining days.. dancing step up dance~ :P
hahahaha.. yup.we as the PERKAD team need to present on this night.. so. WE DANCEd >.<

huhuhu...
after this, no more seeing komander.
I'm sure going to miss them.
THANK YOU! :)


Jalan-Jalan Cuti Sekolah

Image
Assalamualaikum w.b.t

Di pagi yang indah lagi ceria...rancang nak keluar jalan-jalan.
almaklumlah sekarang cuti sekolah...(for my brothers of course)
aku cuma mahasiswi yang sering meluangkan hari minggu di rumah.. :P

fikir lah tempat apa yang menarik..
 1) Water park I-City.. tapi, disebabkan kami sekeluarga bangun , matahari sudahpun tegak di atas kepala.hmmmm,   harap je la nak main sehari suntuk dalam tu..

  2) Wet World...disebabkan ada satu article dalam facebook pasal kencing tikus , niat nak pergi kesana pun terbantut.

  3) Mines Wonderland...wooo.ini google last minute.and this were the place my family went to. :>
tapi masalahnya...tempat ni dah lama tutup.tu la...main google je tak tengok tarikh.JADI~~


Guess what??
bukan Wonderland yang kitorang pergi...
ada Festival Buku (Bookfair)..hampir 95% diskaun pulak tu.
and.and.and....ramai orang- crowded gler -.-

tapi sebelum pergi bookfair tu singgah makan kat Kenny Rogers~
perut berbunyi tanda lapar,
pusing-pusing jumpa Kenny …